2021-11-21 07:53:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jobb, ha ma nem akarsz a rögtönzések embere lenni

Napi horoszkóp november 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szívügyekben a legkülönösebb hatások érhetnek. Talán értetlenül állsz a sors előtt, de a végén jól fogod értékelni a történteket. Lehet, hogy csak egy kaland, de valami nyomot hagy benned, és talán szükséges lépcsője is lelki fejlődésednek.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ügyelj a szomszédokkal való kapcsolatodra! Értelmetlen vitákkal kár lenne elrontani az összhangot. Sok váratlan kalamajka éppúgy válhat valami jó dolog forrásává, mint bajjá, zajjá. Végül is minden csak hozzáállás kérdése.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne keseredj el, ha nem mindenki osztozik a csodálatodban. Vannak, akiknek nem tetszik stílusod, előadásmódod. Nem baj, te ettől vagy egyéni. Csak a sablon lehet általánosan elfogadott. De az meg unalmas. Foglalkozz azokkal, akik szeretnek!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma mintha nem igazán állnál a helyzet magaslatán. Ha viszont kibeszéled, ami bántja a lelkedet, minden helyreállhat. Keress egy barátot, bizalmast, és akkor gyönyörű délutánod lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma olyan nehézségeken is úrrá tudsz lenni, melyek már hosszabb ideje nyomasztólag hatottak rád. Végre megtalálod az óhajtott nyugalmat az életedben. Az este pedig egy váratlan találkozást hozhat egy régi baráttal, vagy barátnővel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma, úgy látszik, jótékony kedvedben vagy. Valakinek önzetlenül segítesz: persze ez amúgy sem áll távol tőled, de ma különösen nagylelkű vagy. Jó tett helyébe jót várj; a nemes tett sosem marad jutalom nélkül!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mérlegek ma hiába fojtják el érzéseiket, csak azért, hogy lelkileg ne sérüljenek. Ez most nem fog segíteni, sőt csak ront a helyzeten. A ki nem mondott szavak egy jó kis torokgyulladás formájában törhetnek ki. Inkább beszélj.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai nap valamiképpen az elengedés napja a Skorpió jegyűeknek. Természetesen ez csak azokra a dolgokra, személyekre vonatkozik, amik valóban feleslegessé váltak életében. Hogy mi vagy ki az, arra ma biztosan fény derül.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobb, ha ma nem akarsz a rögtönzések embere lenni, és nem ugrasz bele váratlan helyzetekbe. Próbálj meg lazítani, és csak azzal foglalkozz, amiben igazán kedvedet leled. Oszd be megfontoltabban a szabad idődet!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy Bak soha nem kapkod, nem veszti el a fejét, és mindig a realitások talaján marad. Persze ez nem sikerülhet mindig, minden nap. Talán ez a mai nap is e napok közé tartozik. Arra azért vigyázz, hogy kinek mit mondasz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem az a lényeges, hogy mi történik, hanem az, hogy azt hogyan éled meg, hogyan reagálod le. A történések magvát vetetted el, még ha ezt nem is mindig könnyű belátni. A pozitív hozzáállás, egy mosoly sokat segíthet!


Halak: II. 19. - III. 20.

Remek napra számíthatsz, pedig nem annyira az eredeti terv szerint megy a nap. Mégis, adódik ma egy szerencsés véletlen, egy boldogító találkozás, valami, ami bearanyozza a napodat, délutánodat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: